Новини

1 ... 4 5 6 7 8

Присъждане на световно признатия британски сертификат за устойчиви, зелени и нискоенергийни сгради BREEAM на Сграда 15 от Търговски Център Европа

10 Jun 2012

Успоредно с успешното представяне на конкурса „Сграда на годината” за 2011 година, „Сграда 15” от Търговски Център Европа премина успешна сертификация по строгите изисквания на британския световно признат сертификат за устойчиви, зелени и нискоенергийни сгради BREEAM.

Прочети повече

Втора годишна среща с консултанти по отдаване на складови и офис площи под наем и журналисти специализирани в имотния бранш

29 Feb 2012

След успешната първа среща тип open house от март 2011г. и водени от идеята за ускоряване на запълването на площите в Търговски Център Европа, Мениджмънтът на комплекса взе решение за провеждането на PR събитие, което да се яви продължение на първата среща.

Прочети повече

Сграда 15 и Търговски център Европа спечели приза „Сграда на годината за 2011 година” в категория „Многофункционални сгради и комплекси”

14 Dec 2011

На 14 декември в София се състоя официалната церемония по връчване на наградите в Националния конкурс „Сграда на годината 2011”. Престижният конкурс се проведе под патронажа на министъра на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова.

Прочети повече

Нова добавена услуга стартира в Търговски център Европа

01 Jul 2011

Автоцентър с включени услуги – автомивка и сервиз за смяна на гуми и масла, отвори врати на 01.07.2011г. в Търговски Център Европа. Новата придобивка ще фигурира под името Сграда 16 и се намира до северната паркинг зона на комплекса.

Прочети повече