Втори фермерски пазар "Здравец" в ТЦЕ

Обратно към всички новини
30 Sep 2016

На 30 септември от 11 часа в Търговски Център Европа за втори път се проведе фермерски пазар „Здравец”. След големия интерес при който премина първото им гостуване, този петък български производители отново разположиха на територията на комплекса щандове с качествени и чисти продути. И този път организаторите бяха подсигурили разнообразие от натурални, еко и био български стоки, произведени по традиционни рецепти и технологии и предлагани директно от производителя.

Посетители и служители на комплекса имаха възможност да опитат и купят храни и напитки, които няма да открият в магазина. Участниците във фермерския пазар изложиха както лечебни билкови продукти и различни видове екологично чист мед, така и разнообразие от млечни продукти и месни деликатеси. Предлагаха се също прясно изпечени хляб и сладкиши, няколко сорта свежи био ябълки, сокове, нектари, бурканчета сладка и конфитюри.

След успеха на двата състояли се фермерски пазара и желанието на управата на Търговски Център Европа да разнообразява социалния живот в комплекса, организаторите планират да се провеждат подобни пазари и в бъдеще.