Услуги

Паркинг

Паркирането е от изключително важно значение за живеещите и работещите в силно урбанизирана градска среда. Този въпрос е кардинално решен в Търговски Център Европа.

Комплексът разполага с над 1200 паркоместа за леки автомобили и на практика покрива напълно нуждите на ползвателите в комплекса, като остават достатъчно свободни места и за гости на ТЦ Европа.

Виж повече »

Ресторант

В Търговски Център Европа има пет места за качествено хранене.

Те покриват различни нива по отношение на ценови равнища, предоставяни услуги, обслужване, храни и напитки.

Ресторантите "Бистро Европа”, “Pure Bistro”, "Бистро Савора", "Бистро 15" и ала-карт ресторанта в Сграда 1 задоволяват всички нужди на ползвателите и гостите на комплекса.

cultgourmet.com

Спортен център

Спортният център в Търговски Център Европа е важен елемент от вътрешния живот в комплекса. Разположен е в Сграда 1 на три нива и е еднакво лесно достъпен от всички сгради в комплекса.

Той разполага със следните секции: Фитнес, Кросфит, йога, канго джъмпс, спининг, пилатес, сауна, зала за масажи, солариум, табата и др.

Виж повече »

Автомивка

Появата на автоцентър „Европа” в Търговски Център Европа е част политиката на Мениджмънта на комплекса за повишаване броя на предлаганите допълнителни услуги на работещите.

В автоцентъра се помещават автомивка и автосервиз за смяна на масла и гуми.

 

Сервиз за смяна на гуми и масла

Сграда 16 в Търговски Център Европа е част политиката на Мениджмънта на комплекса за предлагане на допълнителни услуги на работещите тук.

В нея се помещават автомивка и автосервиз за смяна на масла и гуми. В сезоните, в които смяната на гуми е наложителна, тук можете да го направите без чакане на опашки, нерви и губене на ценни време.

0888269627, 0888522262

Банкови клонове

С присъствието си в Търговски Център Европа, банковите клонове на Първа Инвестиционна Банка, Обединена Българска Банка и Банка ДСК, улесняват и добавят стойност към комплекса.

Чрез бързия достъп и предлаганите услуги трите банки печелят много клиенти в средите на ползвателите и посетителите на ТЦ Европа.

fibank.bg https://www.ubb.bg/

https://dskbank.bg/

АТМ Банкомати

За улеснение на ползвателите и посетителите на Търговски Център Европа, в Сграда 1 и Сграда 2 до банковите клонове са монтирани ATM устройства.

Банкоматът е монтиран на изключително лесно достъпно и комуникативно място с цел да може да се използва денонощно.

Видеонаблюдение

Видеонаблюдението е важен атрибут от поддържането на вътрешния ред и охраната на сградите в Търговски Център Европа.

С цел опазване имуществото на наемателите, под видеонаблюдение са всички всички общи части в сградите, включително складови рампи, централни входове на сгради, рецепции и коридори.

WiFi зона

Обособени wi-fi зони има на много места в комплекса, включително в заведенията за хранене и рецепциите на сградите.

 

Място за пушачи

Във връзка с регулациите за забрана за пушене на обществени места, както и в унисон с политиката на Мениджмънта на ТЦ Европа за сгради без цигарен дим, са обособени зони за пушене.

В заведенията това е възможно само в откритите градини, а в сградите само на терасите, където има инсталирани пепелници.

Физическа охрана 24/7

С цел нормалното функциониране на Търговски Център Европа, той се охранява с жива охрана. Тази дейност се извършва от компанията „СОТ 161”. Охранителите разполагат със собствени наблюдателни пунктове на трите входа на ТЦ Европа.

Това е една от многото услуги, които влизат в списъка с предоставяни услуги от фасилити мениджмънт компанията, която поддържа и управлява комплекса.